Hoe duur?

Wanneer u een domeinnaam heeft, een plek voor een website, kunt u andere internet-bezoekers toegang geven tot uw website. U kunt de plek gebruiken om informatie te plaatsen, een blog bij te houden of voor uw bedrijf gebruiken. Een domeinnaam is goed als reclame voor uw bedrijf. Het geeft naamsbekendheid op internet. Klanten van uw bedrijf kunnen via internet informatie over uw bedrijf vinden.

Server beveiliging

Website laten maken en p/m huren

Web optimalisatie

Geld besparend

De prijzen van domeinnamen verschillen. Er zijn verschillende websites waar u prijzen kunt vergelijken. Pakketten voor webhosting zijn er al vanaf één euro per maand. Op keurigonline.nl vindt u pakketten voor lage prijzen. Dit is een hostingbedrijf die u voorziet in alles wat u nodig heeft om een website op te zetten. Het goedkoopste pakket is hier één euro per maand en daarmee heeft u de basis voor een goede website. Echter kunt u ook uitgebreide pakketten kiezen, waarmee meer mogelijk is. Het duurste pakket is hier zes euro per maand. De website van keurigonline is overzichtelijk en contact opnemen voor vragen is heel makkelijk. Het bedrijf is goed bereikbaar en klantvriendelijk.

Er zijn vele andere manier om uw domeinnaam te registreren bij veel verschillende bedrijven. U kunt op internet zoeken naar de mogelijkheid die het beste bij u past.

U kunt kiezen uit verschillende domeinnamen. Alle namen die nog beschikbaar zijn kunt u kiezen. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende extensies. Een extensie houdt in dat er duidelijk is in de domeinnaam vanwaar de website geëxploiteerd wordt of wat het onderwerp is. De bekendste extensies zijn: -.NL (Nederland, -.BE (Belgie), -.EU (Europa), -.COM (Commercieel), -.ORG (Ogranisatie), -.Net (Algemeen), -.BIZ (Agelmeen zakelijk).

De keuze van zo’n extensie is belangrijk als u zich op een bepaalde markt richt met uw websites. En daarbij worden sommige extensies beter en sneller opgenomen in de zoekmachines, waardoor er meer bezoekers naar uw website worden getrokken.