Wie wij zijn

Wilt u websites ontwerpen, websites hosten of webplatforms bouwen? DEv-c.nl doet dat allemaal. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen, hosten en bouwen van websites. In die tijd hebben we veel geleerd over wat werkt en wat niet. We hebben ook veel kennis verzameld over de nieuwste webtechnologieën en hoe deze te gebruiken. Dus of u nu een beginner bent of een ervaren ontwikkelaar, wij kunnen u helpen de perfecte website of het perfecte webplatform voor uw behoeften te creëren.

Over ons bedrijf

Onze missie is simpel: wij willen jou helpen een mooie, functionele en veilige website te maken die jouw bezoekers aanspreekt. Daarom hebben wij een team van ervaren professionals in huis die jou kunnen helpen met al jouw vragen over webdesign, webhosting en webplatforms. Wij geloven dat een website voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht jouw budget of technische kennis. Daarom hebben wij verschillende pakketten met verschillende prijzen, zodat er altijd iets bij zit wat bij jou past. We zijn er trots op dat we al vele bedrijven en particulieren hebben geholpen met het maken van hun website. Wij hopen ook jou snel te mogen helpen!

Ons team

Ons team van ervaren ontwikkelaars staat klaar voor je. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, webhosting en webplatforms. Samen met ons team kun je je website laten maken, of een bestaande website laten herstellen of verbeteren. Wij helpen je graag met al je vragen en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het resultaat.

Onze werkwijze

Wanneer je contact met ons opneemt, nemen we samen eerst een kennismakingsgesprek. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. We nemen je wensen door en kijken naar de mogelijkheden. Nadat we dit hebben besproken, sturen we je een offerte op maat. Vind je onze offerte interessant? Dan gaan we in overleg om een startdatum te bepalen. We houden altijd rekening met jouw agenda en plannen de werkzaamheden daar dan ook zo snel mogelijk in. Nadat we gestart zijn met jouw project, houden we regelmatig contact met je. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang van het project en weten we zeker dat het resultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Onze Diensten

Webplatform

Als je een eigen webplatform wilt hebben, kunnen wij dat voor je ontwikkelen. Wij maken dan een webplatform op maat, geheel naar jouw wensen. Jouw webplatform is uniek en nergens anders te vinden. Wanneer je een webplatform laat maken, moet je natuurlijk wel weten waarvoor je het gaat gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld een webshop mee maken of een website waarmee je klanten kunt laten boeken. Het is maar net waar jij het voor nodig hebt.

Webhosting

Al onze webhosting wordt geleverd met een SSL-certificaat. Dit betekent dat je site veilig is voor bezoekers en zoekmachines. Ook zorgen wij ervoor dat je site snel laadt, want een snelle website is belangrijk voor je bezoekers én zoekmachines. Wij hosten al onze websites op krachtige servers in Nederland, dus je bent altijd bereikbaar voor je bezoekers.

Webdesign

U wilt een website die het gezicht van uw bedrijf wordt. Hij moet modern, strak en gemakkelijk te navigeren zijn. Maar het belangrijkste is dat hij ontworpen is met uw klanten in gedachten. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij ontwerpen websites die zowel visueel aantrekkelijk als klantvriendelijk zijn. Wij houden rekening met uw huisstijl, uw doelgroep en uw bedrijfsdoelstellingen om een website te creëren die u zal helpen succes te boeken.

Technologieën

Wij ontwikkelen voornamelijk in Ruby in combinatie met het framework Ruby on Rails. Bij ons is werken met HTML, CSS en Javascript een standaard, maar ook gebruiken we technologieen zoals ElasticSearch, Redis, PostgreSQL en Amazon SQS.